Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

O Pirsu

Pirs pomaga podjetjem izkoristiti lokalno iskanje, družbena omrežja in mobilne naprave. 

Naše poslanstvo je pomagati podjetjem do strank na spletu in mobilnikih.

Digitalni marketing je učinkovitejši od tradicionalnega oglaševanja.

Pirs je imenik slovenskih podjetij in ostalih subjektov v Sloveniji. Izhaja od leta 1989. V tem času je prejel 4 najvišje evropske nagrade s področja imenikov. V teh časih se je marsikaj spremenilo. Priča smo rasti lokalnega iskanje, uporabi družbenih omrežij in mobilnih naprav. Zato si je tudi Pirs zastavil novo poslanstvo "pomagati (lokalnim) podjetjem na splet in mobilnike". 

Živimo v digitalni dobi. Stranke so se preselile na splet in mobilnike, iščejo lokalno in uporabljajo družbena omrežja. Podjetja v Sloveniji tega ne izkoriščajo. Glavni razlogi so pomanjkanje znanj, denarja in časa. Zato so tri Pirsove rešitve enostavne, ne zahtevajo posebnih znanj in izkušenj. Z njimi hitro in učinkovito postavimo podjetje tja, kjer so stranke - na splet in mobilnike. 

Stranke so se spremenile. temu se je potrebno prilagoditi. Če uporabimo prispodobo, potrebno je vstopiti na SoLoMo vlak (social, local, mobile) in to čim prej. Na njem je namreč vedno več strank. Gre za tiste, ki uporabljajo mobilne naprave, iščejo lokalne informacije in se družijo v družbenih (socialnih) omrežjih. 

Digitalni marketing zajema trženje izdelkov in storitev s pomočjo digitalnih kanalov kot so splet, mobilniki, iskalniki, družbena omrežja, aplikacije, imeniki ...

3 rešitve za splet in mobilnike

Pirsove rešitve  so namenjene (lokalnim) podjetjem, ki želijo, da jih stranke najdejo na spletu, navigacijah, aplikacijah, družbenih omrežjih ...

1

Predstavitev v Pirsu

Podatke iz Pirsa uporabljajajo različne spletne strani, aplikacije in so osnova za razširjen vpis.

VEČ →
2

Razširjen VPIS

1 vpis za maksimalen doseg - vpis v družbena omrežja, imenike, iskalnike, navigacije ...

VEČ →
3

ODZIVNA SPLETNA STRAN

Odzivna spletna stran je vaša poslovalnica na spletu, mobilnikih in tablicah.

VEČ →